Vi har fått ett så roligt café här i Svenljunga. Vi har varit där flera gånger och familjen som äger det är amerikanare. dom pratar engelska och är väldigt trevliga. Visserligen pratar jag ingen engelska men lite förstår man ju allt. Det får bli lite svengelska helt enkelt. Dom har ju svensk personal också så det brukar bli bra även för de som inte förstår.
Det speciella med det här caféet är att man kan köpa all inredning. Dom gör om gamla möbler, lampor och andra prylar till en helt ny grej. Till exempel hade dom satt upp en häcksax med en lampa i. En helt ny funktion fick den gamla saxen.

När man är där och äter eller fikar så finns det alltid något nytt att upptäcka. Det är egentligen frun i familjen som står för idéerna, fast hennes man utför arbetet.
Här har vi precis fått in amerikanska pannkakor som är nygräddade med alla tillbehör. Vi har var sin egen mugg. Där man kommer in och beställer hänger en massa olika muggar på väggen. Dom har kollat upp vilka muggar vi hade första gången så nu har vi fått våra namn underst på muggarna. Vi får alltså våra egna varje gång vi kommer.
Fler kul bilder och inredning därifrån kan ni kolla in här.