Nu har jag inte hunnit blogga på ett tag igen, men får väl skylla på det fina vädret. Jag är inte inomhus nuförtiden, utan lever trädgårdsliv. Vi till och med lagar maten utomhus. Vi köpte en laptop med den tanken att jag skulle kunna sitta ute i trädgården och blogga, men se det gick inte alls. Det bara speglar sig i skärmen även om man sitter i skuggan, så jag kunde inte se vad jag skriver.

I onsdags följde jag med Rolf till Borås lasarett. Alla 65-åringar blir kallade på ultraljud för att kolla kroppspulsådern. Vädret var ju fantastiskt så vi åkte till stan på morgonen fastän sjukhusbesöket inte var förrän på eftermiddagen. Vi hann med både glass och pizza. Vi besökte även Annelundparken. På vägen dit fotade vi den berömda Pinocchio.
Sen blev det ett besök i stadsparken, där träden blommade fantastiskt.
På eftermiddan tog vi en promenad till lasarettet. Ganska jobbigt eftersom det var 28 grader varmt. Undersökningen tog fem minuter, och allt såg normalt ut som tur var.

Rolf har haft fullt upp den senaste veckan. Han har bytt till ny altandörr och nytt fönster. Det blev en enorm skillnad mot hur det såg ut före. De gamla var från 1964. Vi blev jättenöjda, och det var ett riktigt lyft.
Vi får väl se när jag hinner med bloggen nästa gång.
God kväll!