Just nu är det färgsprakande i våran trädgård. Jag sätter nya narcisser och andra lökar varje vår, så nu börjar det likna något. Någon enstaka påsklilja här och där är jag inte mycket för. Det ska vara i stora sjok om det ska bli någon effekt.
Snart slår tulpanerna ut också. Då blir det ännu mer effektfullt.
I dammen blommar kabbelekan så gul och grann.
Under veckan som gått räddade Rolf en stackars domherre som flugit mot ett fönster. Det är inte första gången han räddar fåglar.
Annars har helgen mest betytt trädgårdsarbete. Vi har satt potatis och sått en massa grönsaker. Blomsterfröna har också åkt ner i jorden och kogödseln är på plats. Så nu luktar det vår här i vår trädgård!

I full färd med att sätta potatis. Den här helgen har jag känt mig lite som en bonde i storstövlar och arbetskläder.