Gjorde något som jag aldrig gjort förut. Sen jag fick min smartphone har jag en massa appar, både onyttiga och nyttiga. En av dom innehåller en massa matrecept, och därigenom får jag reklam om olika fina viner. Man beställer dom genom systembolaget, och det tar sisådär en åtta dagar att få dem till sitt närmaste systembolag.
Har börjat tycka att det är lite kul med italienska viner. Tycker ofta att de är goda i smaken. Speciellt om man lagar någon extra god mat så känns det lite lyxigt.

Just idag fick jag ett meddelande om att vinet hade kommit, så det var bara till att traska iväg i ösregnet och hämta det. Jag blev inte besviken.
Vinet kommer från Sicilien och låg i en väldigt fin trälåda.
Fast detta ska inte smakas på bra länge. Jag köpte det för att lagra. Riktigt roligt att prova på. Kanske införskaffar jag mig någon mer låda framöver, vi får väl se.

Ha en trevlig kväll!