Just nu har vi fullt upp här hemma med lite renoveringsarbete. Vi började med nedre delen av hallen för ett par år sedan, sen har det varit stopp ett tag. Men nu var det dags att fortsätta i trapphuset och upp på övervåningen. Där har det verkligen sett för bedrövligt ut, men nu ska det bli klart där också.
Vi köpte huset för lite över tolv år sen och har mest renoverat någonstans hela tiden. Man blir aldrig färdig känns det som. Dessutom är det dyrt med materialkostnader, så man måste ju spara lite emellanåt för att kunna fortsätta.
Fast nu känns det som att det börjar bli någotsånär klart, och vi har fått det som vi själva vill ha det, och känner oss ganska nöjda.

Ett litet smakprov på hur det var före i trapphuset:
Och efter:

Fast mitt i alltihop behöver man ett litet avbrott, så i helgen tog vi bussen till Borås och hade en heldag med semla, kaffe, shopping och middag.
Det behövde vi, och det var verkligen trevligt med en heldag på stan. Jag gillar verkligen att åka till Borås och gå omkring i affärer, titta på folk och fika.

Vi åt på en trevlig restaurang som heter “Grill och Gryta”.
Bägge två tog grillade lammracks med klyftpotatis och rödvinssky. Fantastiskt gott med ett mycket mört kött.
Rolf tog en pale ale till maten. Miami Vice hette den och var riktigt god enligt honom.

Jag köpte nya rödvinsglas eftersom jag nästan inte hade några kvar hemma. Så naturligtvis var vi tvungna att provdricka ur dem när vi kom hem.
Jag blev nöjd med både glasen och dagen.
Det behövs inte så mycket för att man ska känna sig glad. Ett sånt här litet avbrott gör att man orkar ta nya tag igen.

Trevlig kväll!