Jag har blivit riktigt beroende av tv-serier. Nu är det ju inte så mycket med trädgården längre, så då blir det desto mer tid över för just tv-serier. Det är ju en del bra serier på svt. Följde den danska kriminalserien Follow the money. Den var riktigt bra, och tydligen finns det även en säsong 2. Nu går ju Midnattsol på söndagar, som också är en riktigt bra svensk kriminalserie.

Utöver dom här så fick vi låna The walking dead av våran arbetskamrat.
Vi har nu sett sex säsonger, och blivit riktigt bitna. Alla jag känner som sett den här serien har blivit helt beroende. Man vill bara ha mer och mer. Den handlar om Zombier som tagit över världen, och de överlevande människorna som kämpar för sitt liv. Det är mycket spänning och dramatik, men även relationer och vardagens vedermödor. Jag väntar med spänning på säsong sju.

Sen har vi The One hundred som vi också fick låna av samma arbetskamrat.
Jag tycker faktiskt att den är minst lika bra och spännande som föregående serie.
Det har varit kärnvapenkrig på jorden och de som överlevde bosatte sig i rymden och har bott där i flera generationer.
När resurserna börjar ta slut i rymden skickar dom iväg hundra ungdomar till jorden på prov för att se om det går att överleva där. Och det gör det helt klart förutom att dom inte är ensamma på jorden. Där bor redan folk som ser ungdomarna som ett hot. Det händer mycket spännande saker och intriger. Jag ser verkligen fram emot säsong fyra.

Nästa serie jag följer är Outsiders som vi kunde se på Viaplay.
Här är det en Amerikansk småstad i modern tid. På berget över stan bor riktiga redneck som följer sina egna lagar. De är analfabeter som bränner hembränt, odlar sin egen mat och är helt självförsörjande. Dom kommer i konflikt med byborna som inte har något gott öga till dessa människor.
Det kommer en firma som vill spränga i berget för att utvinna kol, och det blir en massa stridigheter. Också en jättebra serie som jag fastnat för.

Sen har vi då den sista i raden som jag också tyckte var riktigt spännande och bra.
Undergrund.
Den handlar om slavarna på 1800-talet i USA. Dom jobbar på bomullsplantage hos sin ägare, fast en dag vill ett gäng av dom fly. Det blir en massa spänning genom flyktens gång. En del av dom klarar sig inte med livet i behåll. Verkligen sevärd och spännande precis hela tiden. Se den!

Här var lite tips på bra serier. Förutom det gillar jag också att läsa böcker, så det blir en hel del av den varan också.

Vilka tv-serier följer ni?