Nu är allt sig likt igen efter våran semestervecka. Man jobbar på som vanligt, och jag går mina vanliga tre träningspass i veckan. Det känns ganska skönt att komma in i dom gamla gängorna igen, men däremot hinner jag inte med att blogga så mycket då. Jag är nöjd om jag hinner en gång i veckan.

I helgen städade jag hela huset, så nu känner jag mig ganska nöjd, och tänker ge mig själv ledigt dom närmaste helgerna. Framöver ska jag hälsa på både syrran, dottern i Värnamo och sonen i Tranemo. Sen är det hantverksjulen på Strömsfors bruk inbokat också. Så jag har lite att se fram emot dom närmaste helgerna.

Nu har nog hösten kommit för att stanna. Det har både blåst och regnat idag, men det avskräckte inte oss från att ta en rejäl promenad till minneslunden.
Fortfarande kan jag plocka fina buketter i trädgården. Här med kärleksört, blodamarant och faktiskt persilja som jag har mängder av i landet.
Det blev väl inte så tokigt med persiljan. Man får vara lite fantasifull ibland.

Skogskyrkogården där minneslunden ligger är så fantastiskt fint. Det ligger i skogen med en massa höga tallar. Det känns så rofyllt och fridfullt där.
Jag kollar in några fina kottar som jag tänker använda till dekoration. Men det får bli nästa gång eftersom vi ska handla mat på hemvägen. Hade ingen lust att släpa med en massa kottar in i affären.

Det var allt för den här gången. Inte världens roligaste inlägg kanske, men det kommer roligare en annan gång.

Hej svejs!