Vi var i Borås i torsdags och kollade in metalbandet Mustasch. Vi tog bussen in efter jobbet. Det är verkligen livat i Borås på sommartorsdagarna. I parken satt folk och picknickade, spelade kubb och allt möjligt. Lekplatsen var smockfull av barn och föräldrar, alla uteserveringar och restauranger var fullsatta med folk. Det är verkligen stämning.
Vi tog var sin öl på Bränneriet innan vi gick i god tid till stora scenen för att få en bra plats. Tänk att vi hamnade allra längst fram med bästa utsikten.

Rätt som det är kommer någon bakom oss och ropar hej. Det är dotterns kompis och hennes kille som bor i Borås. Dom ville stå bredvid oss eftersom platsen var så bra. Jättekul att träffa henne, vi ses ju inte så ofta nuförtiden.

Mustasch var jättebra. Ralf Gyllenhammar har verkligen en röst med kraft, dessutom bjuder han verkligen på sig själv. En rolig och härlig göteborgare.
Så mycket mer finns inte att tillägga. Här kommer lite bilder och ett par filmklipp. Ljudet är inte riktigt bra eftersom vi stod så nära högtalarna, men det får duga som minne åt oss.